23948sdkhjf

Tre måneder gammel tømmerhandel går nye veje

I Egtved nord for Kolding gav lukningen af det lokale Sjakk-byggemarked i januar plads til, at en lokal spiller kunne melde sig på banen. Snedker- og tømrervirksomheden JPJ Byg slog hurtigt til, og indrettede en del af værkstedet til en butik med søm, skruer, bolte og beslag, men inden længe kommer det provisoriske byggemarked til at ændre karakter.

– Vi kunne hurtigt se, at en del af ordrerne var for små og tidstunge til, at det kunne betale sig for os, og den del af forretningen er nødt til at kunne bære sig selv, fortæller Jens Post Jacobsen, der sammen med Rune Lind Støhs ejer og driver JPJ Byg.

Derfor er virksomheden nu i gang med at opbygge en hjemmeside med tilhørende webshop, der skal lette processen.

– Hjemmesiden kommer til at hjælpe på det, men vi kommer til at gøre det sådan, at folk stadig kan komme ned til os i butikken; så får vi sat en skærm op, og så kan vi hjælpe med at guide dem gennem køb via hjemmesiden, hvis det for eksempel er ældre mennesker, der kan synes, det er svært, fortæller Jens Post Jacobsen.

Travlhed i tømrerbiksen
Hvor landets andre trælaster og byggecentre i høj grad har meldt om øget travlhed under de seneste måneders coronanedlukning, er billedet ikke helt det samme i Egtved.

Læs også: Sjakk-lukning giver plads til lokal træleverandør

– Vi er blevet taget godt imod, men vi har ikke på den måde oplevet coronatravlhed i butikken, lyder det fra Jens Post Jacobsen, der til gengæld fremhæver forretningens andet og oprindelige ben.

– Det hænger også sammen med, at vi har haft mega travlt i tømrerbiksen, så derfor har vi ikke kunnet prioritere det så højt, som det burde, men nu vil vi gerne gøre noget ved det for alvor, fortæller tømrermesteren (?).

Det er derfor heller ikke meget, der indtil videre er blevet arbejdet på at udbrede kendskabet til den nystartede forretning.

– Vi har ikke villet risikere, at det væltede ind med ordrer, før vi var helt klar, for det ville ende i dårlige oplevelser for både os selv og kunderne, fortæller Jens Post Jacobsen, men ordet har alligevel spredt sig i den lille by.

– Der er helt sikkert nogle af de, som har ringet for at købe træ, som ikke ville have gjort det, hvis vi bare var en almindelig tømrerbiks – du spørger jo heller ikke din mekaniker, om du må låne hans lift, men den barriere, tror jeg, vi er kommet over, lyder vurderingen.

Forsidefoto: Colourbox

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14