23948sdkhjf

Boligprojekt udpeger ny entreprenør efter B. Nygaard Sørensen-konkurs

Det bliver Byggeselskabet Paulsen, der færdiggør seniorbofællesskabet Midgård i Farum, som OK-Fonden står bag. 

– Aftalen er lige landet. Vi skrev under i sidste uge (uge 19, red.), fortæller direktør Christian Paulsen til Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

– Byggepladsskure med mere bliver stillet op nu her op til Bededagsferien, tilføjer han. 

Byggeriet ved Farum Midtpunkt, der omfatter 28 almene boliger med DGNB-certificering, har stået stille siden B. Nygaard Sørensen gik konkurs i starten af 2020. 

Bygningerne kan have taget skade
Nu gælder det så teamgranskningsmøder, hvor hele projektet, gældende tegninger med mere vil blive gennemgået, så man bliver klogere på, om alt kan gennemføres i forhold til beboerønsker med videre. Derfor vil Christian Paulsen endnu ikke komme nærmere en dato for, hvornår byggeriet kan ventes afsluttet. 

Status på projekter er ifølge Christian Paulsen, at størsteparten af råhuset er rejst og delvist færdiggjort. Arbejderne der venter er således slutaptering udvendigt, mens det meste stadig mangler indvendigt. 

Christian Paulsen oplyser endvidere, at bygningerne har fået en del skader, da byggeriet har fået stille, fordi en det en del steder ikke har været afdækket. 

– Vi skal afklare, hvad det får af betydning, siger han.

Totalentreprisen havde oprindeligt en budgetramme på cirka 37,5 mio. kr. eksklusive moms. Hvordan økonomien ser ud i den nye aftale, kan Christian Paulsen helle ikke oplyse. 

Håber på fornyet aftale med rådgiverholdet – og flere med bygherren
B. Nygaard Sørensen vandt i sin tid opgaven i samarbejde med Mangor & Nagel som arkitekt samt Dines Jørgensen & Co. som ingeniør.  

Det hold af etablerede rådgivere håber Christian Paulsen at kunne fortsætte samarbejdet med. 

– Vi er i gang med tage kontakt til alle de involverede parter, og vi regner da med, at de fleste vil videreføre projektet, udtaler han og understreger, at det ikke er lavet endelige aftaler endnu. 

Midgård-aftalen håber byggedirektøren også kan føre til flere aftaler med OK-Fonden, der med hans ord er en spændende bygherre, som er troværdig og tillidsfuld. 

– Det har også noget at sige, når man indtræder i et byggeri for at færdiggøre det, uddyber Christian Paulsen. 

– Det er også derfor, at vi er gået langt for at komme ind og vise, at vi er en god samarbejdspartner, afslutter han.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157