23948sdkhjf

Boligprojekt på Frederiksberg til midtjysk byggeselskab

På Frederiksberg i Storkøbenhavn har Byggeselskabet Paulsen indgået en aftale om opførelsen af 12 seniorvenlige boliger.

Byggefirmaet fra Them nær Silkeborg skal opføre i alt 1.415 kvm almene boliger og et 85 kvm erhvervslokale. Kontraktsummen er ifølge Paulsen på 39 mio. kr.

Boligerne bliver mellem 80 kvm for de mindst og 150 kvm i det største udgave med tre værelser og to badeværelser.

Fakta: Lindevangs Allé, Frederiksberg

Bygherre: Ejendomsselskabet Lindevangs Allé 3A ApS

Bygherrerådgiver: Giesel ApS

Arkitekt: Blokk Arkitekter A/S

Ingeniør: Klaus Nielsen A/S.

Designet har særlig fokus på tilgængelighed og fleksibel indretning for at give plads til ændringer og plads til hjælpemidler. Eksempelvis vil badeværelser og køkkener være forberedt, så de kan konverteres til kørestolsbrugere.

Den L-formede bygning får varierende etager i trappelignende niveauer med grønne terrasseringer på tagene, der - med bagmændenes ord - giver indtrykket af stablede villaer. Taghaverne skal være med til at give naboskab og fællesskabsfølelse beboerne imellem.  

Udover parkeringskælderen under bygningen, etableres der i nærheden nogle parkeringspladser, diverse områder med cykelparkering og et fælles drivhus beliggende på de fælles grønne områder omkring bygningen. Erhvervslokalet er placeret på stueplan og har eget toilet samt bad.

Projektet udføres som totalentreprise, har opstart i foråret og forventes afleveret i vinteren 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125