23948sdkhjf

Presset hotelkæde slår bremsen i på milliardprojekt

Hotelkæden Scandic sætter arbejdet med et nyt, stort hotel på Aarhus Ø på pause, skriver Finans.dk med henvisning til Ejendomswatch.

Projektet til 1,5 mia. kr. er et kombineret hotel- og konferencecenter på 43.000 kvm, som får plads til omkring 500 værelser, cirka 2.000 konferencegæster og 3.500 koncertgæster. 

Planan har hidtil været, at hotellet skulle åbne i 2024. Tage Holck, teknisk direktør hos Scandic, fortæller nu til Ejendomswatch, at der sker en "kontraktuel forskydelse", som rykker nogle datoer på det store byggeri. Han vil ikke byde ind på, om tidsplanen stadig holder. 

Byudvikler Rune Kilden, som sammen med Bestseller-rigmanden Anders Holch Poulsen ejer selskabet bag projektet,  er mere klar i spyttet: 

Vi var ved at være der, hvor vi forhandlede totalenterprise på plads. Det er klart, at det kommer til at tage længere tid, siger Rune Kilden til EjendomsWatch. 

Hvordan en ny slutdato kommer til at se ud vil han derimod ikke skyde på. Hvad en pause får af betydning vil hverken Rune Kilden eller Tage Holck komme med bud på.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11