23948sdkhjf

Casa bygger 148 boliger for selskab med milliardplaner

Plushusene, Casa Group og NREP’s fælles selskab etableret i 2018, søsætter sit andet bofællesskab. Det bliver i Nivå i Nordsjælland. 

Plushusene-bebyggelsen etableres mellem Nivå bymidte, Lergravssøerne og Nivå Havn. Bebyggelsen kommer til at bestå af 148 boliger fordelt på rækkehuse i to etager på 109 kvm, punkthuse i henholdsvis 3 og 4 etager med boliger på mellem 76 og 91 kvm og generationshuse i tre etager med en mindre bolig i stueplan og en 2-plans familiebolig på 1. og 2. sal. 

Fakta: Plushusene i Nivå

Bygherre: Plushusene Management ApS

Totalentreprenør: CASA A/S

Arkitekt: Årstiderne Arkitekter, SLA Landskabsarkitekter

Ingeniør: Arne Elkjær

Byggeperiode:
Opstart i marts 2020 med en forventet byggeperiode på 18- 24 måneder, da byggeriet færdiggøres etapevist

Areal: 15.500 etagemeter, 148 boliger og fælleshus

Projektet forventes certificeret på DGNB guldniveau.

Dertil kommer et fælleshus med spisesal, hyggelounge, børnehule, boldspilsrum, fitness, atelier, værksted og gæsteværelser. Mellem husene etableres grønne kiler med opholdszoner, nyttehave og legeplads. For fællesarealerne inde som ude gælder det, at de indrettes med fokus på at skabe møder på tværs af beboerne. 

Som del af konceptet er der udover en vært også vicevært på stedet og mulighed for tilkøb af service som for eksempel rengøring. 

– Vores mål er at skabe et tæt naboskab på tværs af generationer med gode sociale relationer og øget livskvalitet til følge. Vi kommer til at have mange aktiviteter på stedet, som drives eller hjælpes i gang af en fast tilknyttet vært, som har sin daglige gang på stedet, forklarer adm. direktør i Plushusene, Martin Kring, i pressemeddelelsen. 

– Aktiviteterne målrettes beboernes ønsker og interesser og bidrager til, at beboerne oplever at høre til i fællesskabet. De føler sig trygge og kan få et pusterum fra hverdagens mange praktiske gøremål eller hjælp hertil. En vigtig aktivitet er fællesspisningen 4-5 gange om ugen, tilføjer han. 

Plushusenes første bofællesskab opføres i Hedehusene i Høje Taastrup med indflytning fra efteråret 2020.

Plushusene

Plushusene er etableret i 2018 af Casa Group og NREP.

Ambitionen er 10 - 12 større ejendomskomplekser i Danmark i løbet af de kommende år med i alt ca. 2000 boliger med et beboermix beståede af børnefamilier og aktive voksne 55+. Det indebærer en samlet investering på 3 mia. kr.

Alle boliger udlejes - og Plushusene bliver udlejer. Casa bliver hovedentreprenør på alle byggerier

Der ansættes en vicevært og en vært på alle sites

Alle sites er en blanding af rækkehuse og lejligheder og er fra 100 til 220 enheder

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143