23948sdkhjf

Rådgiver hyrer tidligere arkitektdirektør og giver ham plads i partnerkredsen

Wissenbergs afdeling for bygherrerådgivning bliver fremover under ledelse af Mads Stenbæk Jakobsen. Han indtræder samtidig i partnerkredsen, oplyser det rådgivende ingeniørfirma. 

Wissenbergs nye partner

Mads Stenbæk Jakobsen har mere end 10 års ledelseserfaring fra rådgiverbranchen. Senest som en del af ledelsen i Årstiderne Arkitekter og før dette som direktør for Sweco Architects. 

Han har desuden 15 års projektledererfaring på en lang række store projekter, spændende fra tidlig udvikling og bygherrerådgivning over projektering og gennemførelse af byggerier.

Mads Stenbæk Jakobsen kommer med lang ledelseserfaring fra rådgiverbranchen, og hans faglige baggrund som både ingeniør og arkitekt passer ifølge firmaet godt til de opgaver, afdelingen løser. 

 – Vi er både stolte og glade for at kunne annoncere Mads som ny afdelingsleder i en så central del af vores forretning. Mads indtræder umiddelbart i ledergruppen og indtræder i løbet af foråret også i partnerkredsen i Wissenberg, udtaler adm. direktør Lars Bendix Christensen. 

Rådgiver som bygherrens sparringpartner
Som afdelingsleder for bygherrerådgivningsafdelingen får Mads blandt andet en vigtig rolle i at styrke den tidlige strategiske bygherrerådgivning. 

– AB-reglerne og ydelsesbeskrivelserne har gennemgået store ændringer, der forandrer rådgiverens rolle. Der bliver i endnu højere grad brug for, at bygherrens rådgivere kan fungere som sparringpartner og støtte i processen, siger Mads Stenbæk Jakobsen. 

Bygherrerådgivningsafdelingens hidtidige leder, Iver Pedersen, vil fremover koncentrere sig om rollen som projektchef, hvor han vil fortsætte den tætte dialog med bygherrerne.

Fakta: Wissenberg A/S

Wissenberg A/S, Rådgivende Ingeniører F.R.I, er grundlagt i 1979 og har siden 2001 været et privat aktieselskab, ejet af firmaets aktive partnere.

Tegnestuen har til huse i Københavns Nordvestkvarter.

Firmaets direktion består af de fire partnere: Iver Pedersen, Bo Christensen, Jesper Schat-Holm og Lars Bendix Christensen, med sidstnævnte som adm. direktør. Partnerkredsen udvides som skrevet med Mads Stenbæk Jakobsen i løbet af foråret 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109