23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Wicotec Kirkebjerg, Woca Denmark og Beckers

Niras
Maja Matzen Lysgaard, 36 år, er ansat som projektleder i Niras. Maja er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus og har en byplanfaglig overbygning ligeledes fra Arkitektskolen.Senest kommer hun fra en stilling som byplanlægger i Holbæk Kommune, hvor hun blandt andet har arbejdet med kommune- og lokalplanlægning samt været projektleder for helhedsplanen til et 20 ha. stort byudviklingsområde, kaldet Holbæk Have, centralt i Holbæk.

Maja har gennem de seneste 10 år arbejdet med byplanlægning - også i kraft af stillinger i både Brøndby og Glostrup Kommuner. For Niras skal hun nu udnytte sin solide erfaring inden for kommune- og lokalplanlægning som projektleder.

Wicotec Kirkebjerg
Allan Frick Philipsen er ansat som chefkonsulent i Wicotec Kirkebjerg A/S Brand & Sikringsafdeling. Allan kommer fra en stilling som projektleder i Kemp & Lauritzen.

I efteråret 2019 udvidede Wicotec Kirkebjerg A/S sin Brand & Sikringsafdeling. Som chefkonsulent rådgiver Allan både nye og eksisterende kunder.

Læs også: Projektdirektør på Niels Bohr Bygningen: Jeg har aldrig set noget lignende


Woca Denmark
Jesper Tangaa-Møller, 40 år, er ansat som salgskonsulent hos Woca Denmark for det professionelle marked.

Jesper har mange års erfaring fra farve- og lakbranchen og kommer fra tidligere job som salgskonsulent hos Aalborg Farve & Lak, Key Account Manager hos Akzo Nobel og senest som Account Manager i Junckers Industrier, hvor han havde ansvaret for salget i Nordjylland.

Beckers
Claus Jensen, 46 år, er ansat som salgskonsulent hos malingproducenten Beckers i Vestjylland.

Claus Jensen kommer til Beckers med stor erfaring inden for salg og rådgivning overfor professionelle håndværkere.

Han har været i byggebranchen siden 1999, hvor han de seneste 13 år har været butikschef i Stark.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156