23948sdkhjf

Skaffer penge til milliardprojekt ved frasalg

M. Goldschmidt Holding markerer 40 års jubilæum ved at sælge en portefølje af ejendomme på samlet næsten 8.200 kvm til en britisk investor. 

Det går hurtigere end forventet med byggeriet af Frederiksbro, Hillerøds nye, milliarddyre bydel. Derfor frigør M. Goldschmidt Holding, selskabet bag projektet, med egne ord penge til hærligheden.

M. Goldschmidt Holding har således solgt tre centralt beliggende københavnerejendomme på tilsammen 8.188 kvm fordelt på kontorer, øvrigt erhverv og boliger. 

– I Hillerød bygger vi 1.300 boliger for op imod fire milliarder kroner, og det går stærkere end forventet. Vi går snart i gang med den tredje af seks etaper, og derfor passer det os godt at få frigjort ekstra kapital, siger Søren Bjørn Hansen, viceadministrerende direktør i M. Goldschmidt Holding, i en pressemeddelelse om handlen.

Mæglerfirmaet Lintrup & Norgart har formidlet handlen. Køberen af ejendommene er en institutionel britisk investor, som har været repræsenteret af Capital Investment A/S.

Parterne ønsker ikke at offentliggøre købesummen.

1.300 boliger i Frederiksbro

Frederiksbro omfatter 1.300 nye boliger med to 15 etagers højhuse som et højdepunkt. Byggeriets samlede projektværdi vil –fuldt udbygget – svare til cirka 4 mia. kr.  

Byggeselskabet Paulsen står for totalentreprisen af etape 1, som består af 89 rækkehuse. Rækkehusene er tegnet af Mangor & Nagel. 

Etape 2. omfatter 340 lejligheder, hvoraf 172 vil blive placeret i to punkthuse på 15 etager. Hertil kommer to karréejendomme med lejligheder. I etape 2 opføres også et erhvervshus med dagligvarebutik, lægehus, børnehave, cafeer, fitness og parkering.

Etape 2. udføres i totalentreprise af Pihlkonsortiet, Pihl & Søn A/S, LM Byg A/S og M.J. Eriksson A/S.

En 3. etape vil omfatte yderligere 202 lejligheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141