23948sdkhjf

PFA investerer trecifret millionbeløb i MTH-projekt

MT Højgaard sælger flerbrugerkontorer i Risskov i Aarhus, som selskabet har udviklet og vil opføre, til PFA. Pensionsselskabets samlede investering lyder på 139 mio. kr., oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

Byggeprojektet er udviklet af MT Højgaard med rådgivning fra Cebra Architecture og opføres ud fra virksomhedens Multiflex Office-koncept. Ejendommen får et samlet areal på 7.000 kvm, der kan opdeles i op til 13 lejemål. 

Fakta: Multiflex Office i Risskov

- PFA erhverver 7.000 kvm flerbrugerkontorer i Risskov i Aarhus med mulighed for opførelse af yderligere 7.000 kvm identisk flerbrugerkontor på nabogrunden.

- Projektudvikler og entreprenør er MT Højgaard.

- Cebra Architecture har ydet designrådgivning.

- Der vil være første spadestik i begyndelsen af 2020 på kontorhuset, som forventes at være indflytningsklart til april 2021.

Flerbrugerkontorer efter Multiflex Office-konceptet er skalérbart, så det kan indrettes til den enkelte virksomheds behov i forhold til fx rumopdeling og lejemålsstørrelser. 

Målet er DGNB Guld
MT Højgaard har udviklet byggeprojektet helt fra idéfasen og har derfor kunnet forestå planlægningen og udviklingen af det endelige projekt, så det lever op til PFA’s krav til ejendommen. 

Flerbrugerkontorerne bliver opført efter bæredygtighedscertificeringen DGNB Guld. MT Højgaard har forestået certificeringen, hvor der bl.a. er fokus på anvendelse af sunde materialer. Projektet får kortlagt en række materialegrupper i forhold til afgasning og skadelige stoffer, og der bliver fx stillet særlige krav til maling, spartel og gulvtyper for at sikre et sundt indeklima. 

På udeområderne bliver der etableret et grønt parkeringsareal, og der bliver plantet træer og anden begrønning både mellem p-pladserne og i randzonen mod vejen og bygningen. Det giver både et attraktivt udeområde og mulighed for, at regnvand kan nedsive i jorden eller opmagasineres i grøfter. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156