23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Dinel, Christensen & Co. Arkitekter og Eiler Thomsen Alufacader

Niras
Troels Norvin Vilhelmsen, 38 år, er ansat som grundvandsspecialist i Niras. Troels er uddannet civilingeniør og har en Ph.d. i grundvandsmodellering fra Aarhus Universitet.Han kommer fra en stilling som forsker på Aarhus Universitet, hvor han har arbejdet med automatiserede metoder til opbygning af grundvandsmodeller. For Niras skal Troels nu udnytte sin ekspertise inden for modellering, automatisering, datascience og usikkerhedsanalyse - blandt andet i udviklingen af it-værktøjet Best.

Dinel
Kim Frandsen, projekteringschef hos Dinel, har 1. december 40 års jubilæum i Aura Koncernen.

Kim Frandsen er uddannelse elektriker og efterfølgende stærkstrømsingeniør fra Aarhus Teknikum i 1979. Han blev ansat på Galten Elværk som projektleder og senere teknisk chef og driftsleder.

I 2002 blev han adm. direktør, en position Kim Frandsen havde frem til 2010, hvor han efter et opgør med den daværende bestyrelsesformand blev forflyttet til posten som teknisk direktør.

Læs også: Trio vinder totalentreprisen på 4.400 kvm sundhedshus i Odder


I 2015 fusionerede Galten Elværk med Brabrand Elselskab, Viby Elværk og Østjysk Energi til energikoncernen Aura Energi. I 2016 kom Kim Frandsen atter tilbage til sit favoritområde, nemlig elnettet, da han blev projekteringschef i Dinel, der er Aura Koncernens netselskab.

I forbindelse med jubilæet har Kim Frandsen besluttet sig for at stoppe på arbejdsmarkedet fra årsskiftet.

Christensen & Co. Arkitekter
Michael Werin Larsen er indtrådt i bestyrelsen hos Christensen & Co. Arkitekter A/S i stedet for Mikkel Hermann Sørensen (kilde: CVR).

Eiler Thomsen Alufacader
Peter Lind Thomsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Eiler Thomsen Alufacader A/S i stedet for Gynther Kohls. Samtidig er Karen-Vibeke Bernstorff Thomsen udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.156