23948sdkhjf

Godt i gang og halvt fuldendt - Vejle er snart 66 ungdomsboliger rigere

Entreprenørselskabet KPC og boligforeningen AAB Vejle er kommet halvvejs med 66 nye ungdomsboliger i Danmarksgade og Havneparken i Vejle. 

Mandag den 18. november var der så rejsegilde med taler og pølser i Spinderiparken, som den nye ungdomsboligafdeling for nyligt er døbt, skriver AAB Vejle på sin hjemmeside. 

Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen havde også pæne ord at sige om byggeriet, som han, blot syv måneder tidligere, havde været med til at sætte første spadestik til.  Også KPCs koncerndirektør, Kurt Poulsen gav projektet og samarbejdet parterne imellem nogle fine ord med på vejen, inden deltagerne kunne slutte gildet af med pølser og sodavand inden for i varmen i de eksisterende ungdomsboligers fælleshus.

Ungdomsboligprojekts 66 boliger på samlet 3.300 kvm er fordelt på to nybyggerier - i Havneparken bygges seks etager med i alt 44 ungdomsboliger og i Danmarksgade bygges fem etager med 22 ungdomsboliger. Begge bygninger får tagterrasse. 

De to boligkomplekser kommer til at ligge på hver sin side af AAB's nuværende ungdomsboliger i det tidligere bomulds-spinderi ved Danmarksgade. Ifølge vafo.dk løber projektet op i 78 mio. kr.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125