23948sdkhjf

Priserne falder på fynsk udstilling

Standene bliver billigere på næste års udgave af Maskiner under Broen

Hvert eneste af de 25 medlemmer af Maskinleverandørernes sektion Park, Vej & Anlæg har allerede købt stand og står klar, når udstillingen slår portene op 26. og 27. august 2020, men fra 30. oktober har resten af maskinbranchen også kunnet sikre sig en plads til tredje udgave af maskinudstillingen i Middelfart, som denne gang satser på over 100 udstillere og mindst 3.000 besøgende, fortæller udstillingsleder Erik Nissen.

- Standsalget er først lige skudt i gang og det er jo efter først-til-mølle-princippet, så vi oplever en stor interesse for at sikre sig en af de gode pladser til sommerens store maskinudstilling. Vi har i dag kontaktet alle de tidligere udstillere for at høre, om de vil med igen, og vores nye hjemmeside er helt klar, så man kan gå ind og tjekke kortet og booke sin stand allerede nu, fortæller Erik Nissen.

Billigere end nogensinde før
Selvom Maskinleverandørerne og udstillingsledelsen satser på at levere den bedste version af Maskiner under Broen nogensinde, har man valgt at sætte standpriserne markant ned. Det skyldes ifølge Erik Nissen, at udstillingen ikke er sat i verden for at give overskud.

- Målet med Maskiner under Broen er at sikre fagfolk i hele Danmark mulighed for at møde deres leverandører og se, mærke og blive klogere på alt det grej, de har brug for - også de år, hvor der ikke er Have & Landskab. Målet har aldrig været at skovle penge ind, og selv om vi har planer om at skabe endnu bedre rammer, kan det sagtens løbe rundt med lavere standpriser, siger han.

Eksempelvis kostede en 60 kvm stand 9.500 kr. ekskl. moms i 2018, men til Maskiner under Broen 2020 vil man kunne få en tilsvarende stand for blot 8.000 kr. ekskl. moms.

Venter flere gæster
Det vil vise sig, om prisnedsættelsen vil tiltrække flere udstillere.

Messen har fra starten været ganske populær for den grønne sektor, kloakfolk med videre, som i de år, hvor der ikke er Have & Landskab med mere, har et alternativ.

Sidste gang, i 2018, kom der færre gæster end ventet, nemlig ca. 2.500 over de to dage, messen varede.

Det var dog stadig lidt flere end i 2016, men ikke oppe på det niveau, man i år forventer kommer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141