23948sdkhjf

HHM halvt færdig på møbelfabrikken

På den historiske grund omkring Søborg Møbelfabrik i Gladsaxe opføres et nyt byområde. Planen omfatter omkring 184 familieboliger, i alt cirka 19.000 kvm, ligesom møbelfabrikkens 1.600 kvm store hovedbygning bevares og indrettes til erhverv. 

Bygherre er Ejendomsselskabet Dades, der i januar 2018 indgik kontrakt med HHM A/S om byggeriet af de mange boliger på fabriksgrunden. Projektet er udviklet af Sweco Architects og ejendomsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart. 

Den 1. november kan de første beboere så flytte ind i de nye lejeboliger.  

Søborg Møbelfabrik bliver en del af den nye bydel Gladsaxe Ringby, som skal omdanne det gamle Gladsaxe Erhvervskvarter til et mangfoldigt byområde.

- Jeg er glad for, at det er lykkedes så flot at skabe nye boliger på det gamle erhvervsareal i fint samspil med den gamle bygning fra Søborg Møbelfabrik, og jeg håber, de nye beboere vil føle sig velkomne i Gladsaxe, fortæller Trine Græse, borgmester i Gladsaxe Kommune, i en pressemeddelelse. 

De 184 lejligheder bliver på mellem 76 og 151 kvm. Nybyggeriet opføres i 4-8 etager. 

Søborg Møbelfabrik består af to bygninger, hvor det nu er den ene, der er klar til indflytning. Til foråret kan resten af beboerne flytte ind pr. 1. april 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109