23948sdkhjf

Travlhed i Thy: Tavlebygger vinder 10 projekter

I løbet af de næste fem år skal Thy El-teknik levere 10 delprojekter til BWSC

Det kan ellers nok være, at der bliver noget at se til for tavlebyggerne hos Thy El-teknik den kommende tid. Efter en længere udbudsproces har Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S (BWSC) valgt Thy El-teknik som leverandør af RIO-paneler til både Hooton Bio Power Project og kommende projekter i porteføljen. Projekterne kan komme med seks måneders mellemrum over den næste årrække, oplyser den nordjyske virksomhed i en pressemeddelelse. 

El-tavlerne skal anvendes på store kraftværker uden for Danmark. Den første leverance, der skal stå færdig til nytår, er til Hooton Bio Power Projekt i England; et anlæg, der årligt skal omdanne 240.000 ton affald til gas, og som forventes at stå færdigt i 2021. 

- Vi er selvsagt utrolig stolte af, at BWSC har valgt os som leverandør til så stort et projekt. BWSC er en stor international spiller, og vi ser det uden tvivl som en blåstempling, at de har valgt os som leverandør, siger Thomas Olesen, som er produktionsleder hos Thy El-teknik, i pressemeddelelsen.

2000 timer og 30 meter tavle
Panelerne opsamler data fra hovedtavler, undertavler og målertavler mv. og skaber kommunikationen, som får de forskellige komponenter til at tale sammen. Det enkelte projekt inkluderer mere end 2000 mandetimer og består af mere end 30 meter el-tavle.

Thy El-teknik har tidligere leveret el-tavler til BWSC, og det er da heller ikke uden grund, at valget er faldet på den nordvestjyske virksomhed, der har base i Thisted.

- Vi har arbejdet tæt sammen med Thy El-teknik i næsten 20 år. På dette projekt har de været med helt tilbage fra designfasen, ligesom de også kender til flere af vores tidligere projekter, siger John Sandgrav, Group Manager Instrumentation and Control hos BWSC, i pressemeddelelsen. 

Thy El-teknik er landsdelens største tavleværksted og bygger styre- og fordelingstavler til en bred vifte af kunder såvel i Danmark som i udlandet.

- Vi sigter mod at etablere langvarige kunderelationerved at være en fleksibel og intuitiv partner,og jeg tror, at det er disse ting, der har spillet en væsentlig rolle i forhold til denne ordre, siger Anders Jensen Søe, administrerende direktør hos Thy El-teknik.

Thy El-Teknik blev etableret i 2001 og tæller i dag 20 medarbejdere

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111