23948sdkhjf

Cold Hawaii får nye boliger

14 nye almene familieboliger skyder snart op i kystbyen Klitmøller, der nok er mest kendt som værende surfernes paradis og hovedstaden i Cold Hawaii. 

Kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune gav den 27.august grønt lys til nybyggeri af boligerne, da de godkendte skema A, samt grundsalget af den storparcel, som kommunen sendte i udbud til alment boligbyggeri i juni i år. 

Projektet opføres af boligselskabet Thisted Bolig, og Atra Arkitekter er totalrådgiver på den nye bebyggelse. Det oplyser arkitektfirmaet på sin hjemmeside. 

De fjorten boliger er beliggende på den tidligere campingplads på Vangvej, som Thisted Kommune, med udgangspunkt i den er øget interesse for bosætning i Klitmøller, er ved at omdanne til boligområdet Å-kvarteret.

De almene boliger består af en kombination af tre forskellige typer af rækkehuse i et plan - fem treværelses boliger på 85 kvm, fire fireværelses boliger på 100 kvm og fem styk femværelses boliger på 115 kvm.

Variationen i boligsammensætningen skal appellere til en bred beboergruppe - fra tilflytter familier til beboere fra området, der vil udskifte en stor ejerbolig med en mindre lejebolig.

 

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172