23948sdkhjf

Ti års forarbejde bag boligprojekt på Djursland

Inden længe går maskinerne i gang med at rive en række ældre ejendomme ned ved Slotsgade i Ryomgård centralt på Djursland. Nedrivningen giver plads til den almene boligorganisation DjursBos nyeste projekt, 38 familieboliger. 

Tømrermester Klaus Allermann fra Aalsrode Tømrerfirma, der er totalentreprenør på projektet, fortæller, at der har været arbejdet med planerne ti år. 

Rent formelt optræder Aalsrode Tømrerfirma som delegeret bygherre på vegne af DjursBo, og Kuben Management er tilknyttet som bygherrerådgiver. 

De nye boliger er tegnet af ArcHus Arkitektfirma i Kolind og som rådgivende ingeniør er valgt LB Consult med afdeling i blandt andet Grenaa.

2.900 kvm til enlige, par og børnefamilier
Sidst i august gav Syddjurs Kommune tilladelse til at sætte gang i byggeriet, oplyser Klaus Allermann i en pressemeddelelse om projektet. Han tilføjer, at der går omkring to år, før byggeriet er helt tilendebragt. 

De nye almene boliger i Ryomgård bliver fordelt på tre boligblokke og opført i tre etager. Den samlede bygningsmasse har et bruttoareal på 2.900 kvm, og lejlighederne varierer i størrelse mellem to og tre værelser. 

- De bliver derfor velegnede til både enlige, par og børnefamilier, og der etableres altaner, elevator, pulterrum og cykelskure, siger Klaus Allermann i pressemeddelelsen. 

Læs også: Halbygger: Vi kører videre trods Aalsrode-konkurs

Bygningerne opføres i røde teglsten med døre og vinduer i basaltgrå nuancer. Projektet omfatter også en forskønnelse af arealet, hvor der arbejdes på en sammenhængende beplantningsplan. 

Aalsrode Tømrerfirmas entreprise for DjursBo omfatter iøvrigt også to mindre projekter i Kolind. Der opføres dels tre blokke i et plan på hver to boenheder på Mejerivej, og dels seks boliger i en blok på to etager på Drasbeksgade.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.165