23948sdkhjf

Hundredvis af håndværkere cykler sammen

Lørdag finder flere end 200 håndværkere racercyklen frem og deltager i løbet Chasing Cancellara

I morgen, lørdag stiller danske cykelentusiaster til start ved løbet Chasing Cancellara, en holdtidskørsel, hvor løbsdeltagerne er i direkte duel med cykellegenden og enkeltstartsfænomenet, schweiziske Fabian Cancellara.

Det er anden gang, at cykeleventen kommer til Danmark, og i år afvikles løbet først i Silkeborg og igen 7. september i Farum.

Blandt deltagerne er 100 håndværkere, som siden sidste år har cyklet sammen i Starks cykelnetværk, Stark Cycling, der består af byggekædens kunder og ansatte. Netværket blev dannet op til sidste års Chasing Cancellara og har - med cirka 200 medlemmer fra hele landet - vist sig at være meget populært.

- Cykelnetværket startede, fordi der blandt kunder og ansatte er mange, som holder af landevejscykling. Der har da også vist sig at være stor opbakning til netværket, der ikke bare giver gode cykeloplevelser, men også nogle tætte relationer mellem gode kollegaer i branchen, siger Anette Work, eventchef i Stark, i en pressemeddelelse.

Ruten, som skal cykles til Chasing Cancellara, er 54,6 kilometer, og det er nøjagtigt lige så langt som den distance, der gav guld til schweizeren ved OL i Rio i 2016.

Samarbejde med professionelle
Starks cykelnetværk er lokalt forankret med ambassadører fra byggekædens forretninger, der løbende sørger for at arrangere træningsture lokalt. Flere gange i løbet af sæsonen samles alle medlemmer hos en leverandør, der står for en fællestræning på tværs af de mange netværk rundt om i landet.

Blandt andet har Stark et samarbejde med Bjarne Riis’ Team Virtu Cycling, der cykler med og stiller følgebiler til rådighed, fortæller Anette Work:

- Det plejer at være nogle rigtig sjove og udfordrende fællestræninger, hvor medlemmerne cykler side om side med tidligere professionelle ryttere, der deler ud af tips og tricks.
Kaptain

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094