23948sdkhjf

Ny topchef i firmaet bag Icopal og Monier

BMI samler aktiviteterne i hele Norden

Den 1. september samler den store producent af flade og skrå tage, BMI Group, sine aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland i et fælles nordisk kommercielt setup. 

Det skriver selskabet, som står bag Icopal og Monier, i en pressemeddelelse. 

Ny direktør for BMI i Norden bliver Flemming Adolfsen med ansvar for alle kommercielle aktiviteter på de fire markeder. Han har over 13 års erfaring fra byggebranchen – de seneste 3 år som administrerende direktør for BMI Danmark, en funktion som han fortsætter i sin nye rolle. 

- Vores kunder opererer i større og større udstrækning på tværs af de nordiske markeder. Med det nye setup får vi mulighed for at yde endnu bedre support og skabe en tættere relation til vores kunder gennem øget vidensdeling og samarbejde på tværs af regionen, siger Flemming Adolfsen i pressemeddelelsen. 

Mere grøn og mere digital
Et af de steder, hvor BMI Group satser, er på de bæredygtige løsninger. 

Taggiganten har i flere år haft en række grønne tagløsninger i porteføljen til blandt andet opsamling af regnvand, nedkøling af bygninger og rekreative formål – og i det nye nordiske setup bliver fokus på bæredygtighed kun endnu større, lyder det fra selskabet. 

Også på det digitale område er ambitionerne store. 

Vi skal kunne understøtte vores kunder i alt fra kunstig intelligens til robotteknologi, og vi har tætte samarbejder med universiteter og virksomheder uden for tagindustrien for hele tiden at være på forkant med udviklingen, siger Flemming Adolfsen.

Bag om BMI 

Bag BMI Danmark står to af tagbranchens stærkeste brands, Icopal og Monier.

BMI Group har hovedsæde i London, selskaber og produktionsfaciliteter i Europa, Asien og Afrika og mere end 9.500 medarbejdere verden over.

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127