23948sdkhjf

Egtved-entreprenør bygger seniorvenlige boliger til andre end seniorerne

Et datterselskab til entreprenørfirmaet Anton Knudsen Egtved har købt en storparcel på 13.025 kvm i Vester Nebel af Kolding Kommune. Nu er flere boligtyper på vej, oplyser kommunen i en pressemeddelelse. 

Storparcellen er solgt til højestbydende, selskabet Vinkelgården ApS, der altså er et datterselskab til Anton Knudsen Egtved A/S. Virksomheden er i forvejen i gang i Vester Nebel med byggeri af 11 lejeboliger på Severinvænget i Vester Nebel.

Nu er det op til køberen at bestemme, om der skal bygges lav-tæt boligbebyggelse eller etageboliger, der skal bygges. 

- Vi ønsker at bygge lejeboliger for alle. På Solgårdsparken er det planen at bygge 24 senior venlige boliger i et plan, evt. som dobbelthuse og rækkehuse. Dermed ikke sagt at de senior venlige boliger ikke også vil være velegnet til unge mennesker, siger adm. direktør, Karsten Knudsen fra Vinkelgården i pressemeddelelsen. 

Storparcellen ligger i en nyere kommunal udstykning på Solgårdsparken, hvor Kolding Kommune allerede har udstykket og solgt parcelhusgrunde.

Boligerne på den nye storparcel ventes at stå færdig i 2021

I udbuddet har der ikke på forhånd været sat krav om et bestemt byggeri. Det er derfor op til køber at vurdere behovet for bestemte boligtyper. 

Vester Nebel er de seneste år udbygget med flere nye udstykninger.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111