23948sdkhjf

Ny topchef: Give Elementfabrik udvider direktionen

Henrik Damø er ny adm. direktør i Give Elementfabrik. Det oplyser Give Elementfabrik i en pressemeddelelse.

Han overtager posten fra Jens Henrik Eskildsen, der er anden generation i den familieejede virksomhed og siden november 1996 selv varetog stillingen som adm. direktør for Give Elementfabrik.

Henrik Damø har i mange år, som adm. direktør, beskæftiget sig med fabrikation, salg og montage af komplette automatiske dørsystemer og glasløsninger til byggebranchen. Det er blandt andet blevet til 30 års erfaring som adm. direktør for Tormax Danmark og Record Nordic. Han har også arbejdet nogle år som selvstændig konsulent i København, men har nu rykket bopælen fra Frederiksberg tilbage til Give.

Give Elementfabrik er på få år vokset fra 90 til 150 medarbejdere, der er fordelt imellem de to produktionsenheder i Give og Nørre Snede.

Giver ledelsen bedre mulighed for at udvikle firmaet
Ansættelsen er bestyrelsens reaktion på det stigende aktivitetsniveau, elementproducenten har oplevet de seneste år. Med selskabets egne ord et supplement til den eksisterende direktion, som skal frigøre nogen af den nuværende direktions ressourcer til fortsat produktudvikling, videreudvikling og modernisering af produktionsmetoder.

- Det er ingen tvivl om, at det er produktudvikling, herunder videreudvikling og modernisering af produktionsmetoder, der vil sikre den yderligere vækst og kendetegne Give Elementfabrik i fremtiden. Det er derfor af stor betydning, at virksomheden nu med en styrket direktion får mulighed for at arbejde videre med disse fokusområder, siger Henrik Damø i pressemeddelelsen.

Den hidtidige mand på direktørposten, Jens Henrik Eskildsen, fortsætter i direktionen, nu som fabrikant og direktør med fokus på disse opgaver.

Finn Eskildsen fortsætter også i direktionen, nu som bestyrelsesformand og direktør med fokus på udvikling og ledelse af aktiviteterne i Give Elementers afdeling i Nørre Snede.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156