23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Københavns Kommune, CC Tømrer og snedker, Køge Bugt Facadeentreprise, Conbyg, Kurt Kirkegaard, Lønborg Murerfirma og Strømberg & Sahl

Københavns Kommune
Søren Wille, 46 år, er ansat som adm. direktør i teknik- og miljøforvaltningen i Københavns Kommune, hvor han efterføler Pernille Andersen, som blev afskediget i april. Søren Wille kommer fra en stilling som afdelingschef i Transportministeriet.

Søren Wille er cand.scient.pol fra Københavns Universitet i 1999 og derefter ansat i Finansministeriet som fuldmægtig, senere specialkonsulent. I 2002-2005 var han ministersekretær, hvorefter han rykkede til Transport - og Energiministeriet som kontorchef for bro- og havnekontoret, og i 2007 afdelingschef i Transport, Bygnings- og Boligministeriet.

CC Tømrer og snedker
Carl Christian Nymand Carlsen er indtrådt som adm. direktør, mens Peter Lynow Hadsbjerg er udtrådt af direktionen hos CC Tømrer og snedker ApS (kilde: CVR).

Køge Bugt Facadeentreprise
Helle Nielsen er indtrådt i direktionen og som formand for bestyrelsen i stedet for Tommy Allan Pedersen hos Køge Bugt Facadeentreprise ApS og hos Trasbo Sandblæsning ApS (kilde: CVR).

Conbyg
Michael Kousted er indtrådt som adm. direktør og indtrådt i bestyrelsen hos Conbyg A/S, mens Sanne Hilding er udtrådt af direktionen og bestyrelsen (kilde: CVR).

Kurt Kirkegaard
Kim Buchhave Søgaard er indtrådt som adm. direktør i stedet for Kurt Kirkegaard Jensen hos Kurt Kirkegaard A/S (kilde: CVR).

Lønborg Murerfirma
Kristian Pedersen er indtrådt som adm. direktør i stedet for Tina Pedersen hos Lønborg Murerfirma ApS (kilde: CVR).

Strømberg & Sahl
Erik Jul Nielsen er indtrådt som adm. direktør, mens John Philip Strømberg Theisen, Hanne Bækager Sjøberg og Rasmus Haagensen Munkholm er indtrådt i bestyrelsen, mens Helene Anna Rasmusson Egebøl, Jonas Anders Christian Gillsander og Pia Gardø Riise er udtrådt af bestyrelsen hos Strømberg & Sahl A/S (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141