23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Hundsbæk & Henriksen, Intego, Hune & Elkjær, Hededanmark og Orbicon

Hundsbæk & Henriksen
Christian Teisen Skyum, bygningsingeniør med speciale i energi og indeklima, er ansat i det rådgivende ingeniørfirma Hundsbæk & Henriksen A/S’ hovedafdeling i Vejle. Christian kommer fra en stilling hos Niras og har desuden specialviden om genbrugsbeton fra et projekt for Lendager Arkitekter. 

Kenneth Raabjerg Korshøj, bygningsingeniør med speciale i energi og indeklima, er ligeledes ansat i virksomhedens afdeling i Vejle. Kenneth er også uddannet forretningsingeniør og har en baggrund som tømrer.

Han har erfaring med de fleste faser af byggeprojekter i relation til energianlæg, energioptimering af større byggerier, indeklima, dimensionering af brugsvandsinstallationer og ventilation.

Intego

Michael Bødker, 48 år, er ansat som afdelingschef i Odense hos den tekniske servicepartner Intego. Michael er uddannet el-installatør, som han har suppleret med en diplomuddannelse i ledelse. Han kommer senest fra en stilling som service- og kvalitetschef hos STM Vinduer.

Hune & Elkjær
Simon Søndergaard, bygningskonstruktør, er ansat hos arkitektfirmaet Hune & Elkjær i Aarhus, hvor han også var i praktik under sin uddannelse.

Hededanmark
Bent Ejnar Juul Simonsen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Lars Johansson, mens Lars Herman Petersen er indtrådt i bestyrelsen og Bent Ejnar Juul Simonsen er udtrådt af bestyrelsen hos Hededanmark A/S (kilde: CVR).

Orbicon
Bent Ejnar Juul Simonsen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Lars Johansson, mens Per Christensen er indtrådt i bestyrelsen hos Orbicon A/S (kilde: CVR).

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156