23948sdkhjf

Scandi Byg afleverer nyt boligområde i Slagelse

Efter en byggeproces på 13 måneder har Scandi Byg netop afleveret de sidste af i alt 126 boliger til det nye boligområde Engdraget i Slagelse. 

Slagelse Boligselskab er bygherre på projektet, der er afleveret en måned før tid. Med til at påvirke forløbet er byggemetoden og et godt samarbejde, forklarer boligselskabets direktør Arne Juul:

- Det har været et stort og spændende projekt for os at være en del af, og nu når vi ser det endelige resultat, er vi også rigtig glade for, at det blev en modulløsning, der vandt licitationen. Vi udbød i sin tid både færdige elementer og modulbyggeri, og dengang nåede vi frem til, at vi fik mest kvalitet for pengene ved denne byggeløsning, siger han i en pressemeddelelse.

Fokus på samarbejde
Han fortsætter, at boligselskabet valgte at gennemføre en todages workshop hos Scandi Byg, inden kontakten blev underskrevet. Her samledes parterne i projektet for at forventningsafstemme. 

- På workshopdagene fik vi således drøftet alt lige fra kvalitet og pris til tidsforløb og de mindre detaljer, så det stort set bare var at trykke på produktionsknappen derefter. Og det har virkelig givet både tryghed og god kommunikation i det efterfølgende forløb, og faktisk har det også været en af grundene til, at Scandi Byg nu har kunnet levere de sidste boliger en måned før aftalt, siger Arne Juul. 

- Generelt er forventningsafstemning og tidlige afklaringer noget, vi prioriterer højt i vores samarbejder, da al erfaring viser, at det giver den bedste oplevelse for alle parter - både før, under og efter projektet, supplerer Martin Andersson Kepp, projektleder hos Scandi Byg.

De 126 boliger i Engdraget kommer til at udgøre 20-25 pct. af de i alt 500-600 boliger, som den nye bydel Tidselbjerget med tiden kommer til at rumme. Alle boliger er allerede udlejet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159