23948sdkhjf

Dataindsamling i stor stil verden over

JCB er for alvor hoppet på bølgen med telematik, der skal øge effektiviteten for kunderne, men også sikre JCB vigtig viden

Det er ikke nok i dag at producere og sælge en entreprenørmaskine. Akkurat som i bilindustrien er der stigende krav om effektivitet og nedbrud skal mindskes mest muligt. Det kræver vicden om hvordan maskinerne har det, hvordan de performer og hvordan de bruges. Telematikken giver også flådeejerne et unikt værktøj til at udnytte maskinerne maksimalt.

JCB har i dag 250.000 maskiner koblet op på telematik, hvilket ikke er så lidt, men dog kun en brøkdel af de maskiner, der faktisk kører.

JCB kommer totalt i indeværende år til at passere 100.000 stk producerede maskiner, og det samlede marked er på ca. en million maskiner, sidder den britiske mastodont altså på 10 procent af markedet.

- Vi går stærkt ind for systemet, fordi det faktisk gør, at vi kan hjælpe vore kunder hurtigere, siger Dennis Faurby fra Nicolaisen & Larsen, den danske JCB importør.

Systemet hedder JCB LiveLink og har eksisteret nogle år, men udvikles til stadighed. Flere funktioner bygges ind og verden over har man indrettet syv LiveLink centre, der tager sig af de meldinger der kommer ind fra maskinerne.

Læs mere om JCB: Rotationslæsser, eldrift og telematik fylder hos JCB

Læs mere om: JCB
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157