23948sdkhjf

Tre i spil til storentreprise på diabetescenter

Der kan snart sættes navn på vinderen af endnu en storentreprise på det 24.315 kvm Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC). 

Juul & Nielsen A/S, Jakon A/S og MT Højgaard A/S er blevet prækvalificeret til apteringsentreprisen på det nyt diabetescenter, som opføres ved Herlev Hospital. Det oplyser Dorthe Tecza, kommunikationsmedarbejder ved SDCC, til Licitationen.

Apteringsentreprisen omfatter ydelser indenfor byggepladsarbejder, lette vægge herunder gipsvægge, glasvægge, træbeklædte vægge, malerbehandlinger, opbygning under gulve gulve, lofter, indvendige døre, fast inventar herunder laboratorieinventar og køkkeninventar.

Entreprisen har en anslået værdi på 73 mio. kr.

Storentrepriser - flere entreprenører er fundet 
Projektet udbydes i seks storentrepriser: 
Byggegrube, råhus, facader og lukning, aptering samt installationer og landskab.

Tidligere er storentreprisen på byggegrube og råhuskonstruktion gået til Per Aarsleff, mens HSHansen blev vandt lukningsenterprisen i april i år. 

SDCC er tegnet af Vilhelm Lauritsen Arkitekter og Mikkelsen Architects. Behandlingscentret forventes at huse 390 ansatte, som skal varetage behandlingen af 12.000 borgere med diabetes på årsbais.

Centret indeholder funktioner til behandling, forskning, uddannelse og sundhedsfremme, i form af et stort fællesområde som bl.a. indbefatter gård- og taghaver, caféområde, trænings- og madlavningsfaciliteter. Konsultationsrum til lettere behandling samt en række specialefunktioner. Hertil kommer undervisningslokaler samt et mindre område med laboratorier og forskningsstuer til brug i forskningsøjemed. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141