23948sdkhjf

Rejsegilde på 227 millioners psykiatribyggeri

Jørgen Friis Poulsen har totalentreprisen på det 13.500 kvm store byggeri

Hvor der for lidt over et år siden var en pløjemark, tegner konturerne sig nu af et ny og moderne psykiatrisk hospital. Og i går, mandag den 3. juni, var der tid til fest i Gødstrup. Region Midtjylland holdt rejsegilde over psykiatriens nye bygninger ved DNV-Gødstrup, Det Nye Hospital i Vest. 

Konkret er byggeriet nu nået så langt at, kælderen og det indvendige kloakarbejde er etableret, forsyningsledningerne er gravet ind i kælderen, fundamenterne og terrændækkene er blevet støbt og elementmontagen er færdig.

Entreprenørfirmaet Jørgen Friis Poulsen er totalentreprenør på byggeriet.

Prisen for byggeriet af psykiatrien i Gødstrup bliver cirka 227 mio. kroner. For de penge får borgerne en tidssvarende hospitalsbygning, der i størrelse svarer til to fodboldbaner.

Det nye psykiatriske center vil blandt andet få tre sengeafsnit med i alt 90 sengestuer, 54 samtalerum, sportshal, sanserum og moderne ambulatoriefaciliteter.

I alt bliver der bygget 13.500 kvadratmeter til Regionspsykiatrien Gødstrup.

Stor aktivitet ude og inde
Byggeriet ventes at forbedre patienternes trivsel og medarbejderne arbejdsmiljø. Det vil blandt andet komme til udtryk gennem et lyst og venligt miljø, hvor patienterne blandt andet har enestuer med god udsigt til den omgivende natur og nem adgang til udearealerne. 

Samtidig styrkes samarbejdet med hospitalet for de fysiske sygdomme. 

Frem mod at psykiatrien får overdraget nøglerne i 2020, vil der være stor aktivitet med at få den indvendige indretning på plads. Derudover skal det udvendige murarbejde færdiggøres og gårdrummene skal etableres sammen med de øvrige udendørsområder. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125