23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Intego og Moe

Intego
Søren Henneberg Laursen, 43 år, er ansat som teknisk serviceleder hos den tekniske servicepartner Intego. Sørens fokus vil være på Horsens-området, og han vil primært arbejde med tyverialarmer, adgangskontrol og video- overvågning.

Søren har 25 års erfaring som tekniker hos Lindpro og Bang & Olufsen.

Georg Faudel, 40 år, er ansat som serviceleder inden for El-teknisk Installation & Service i Aabenraa. Georg har arbejdet seks år hos Lindpro, hvor han de sidste 3,5 år har været afdelingschef med ansvar for drift og personale.

Moe
Kim Christopher Nielsen er ansat som projektleder | Afløb & Anlæg til Infrastruktur i Næstved. Kim er uddannet geolog, civilingeniør og IT-udvikler og har 17 års erfaring som projektleder. Senest har Kim fungeret som selvstændig konsulent inden for GIS og byggeledelse. Kim vil i Moe bidrage med praktiske og innovative løsninger til både nye og kendte arbejdsområder relateret til vandforsyning/spildevand, GIS, IT, miljø og geoteknik. 

Lars Aksel Hansen er ansat som Projektleder | Afløb & Anlæg til Infrastruktur i Næstved. Lars er uddannet teknikumingeniør og har 33 års erfaring, senest som projektleder i Ringsted Kommune. I Moe skal Lars arbejde med planlægning og projektering af afløbs- og klimatilpasningsprojekter. 

Marianne Bjerg er ansat som Rådgiver | Bygherrerådgivning til Byggeri & Design i København. Marianne er uddannet teknisk designer og har 39 års erfaring, de seneste 22 år som ansat i Zoologisk Have som hhv. teknisk assistent og efterfølgende projektleder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14