23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Nordic Waterproofing, Hvidovre Hospital, Hus-Byggeriet.dk og Lasse Larsen Huse

Nordic Waterproofing
René Meyer Johannsen, 50 år, er ansat som økonomichef hos Nordic Waterproofing A/S i Vejen, der i Danmark producerer og markedsfører tagpap under varemærket Phønix Tag Materialer A/S.

René er uddannet cand. merc. aud. i revision og har HD-R i regnskab og økonomistyring. Han har flere års erfaring med strategiarbejde og forretningsudvikling som CEO hos A/S S A Christensen & Co og som medlem af bestyrelserne hos Jysk CTS A/S og GELB Kommunikation.

René får ansvaret for styring af økonomien. Han er Nordic Waterproofing A/S’ repræsentant i selvstændige selskabers bestyrelser og medvirker ved forretningsudvikling i alle selskaber.

Hvidovre Hospital
Mette Jensen, 54 år og børnesygeplejerske, siger farvel til kollegaer og patienter og goddag til byggeri, regneark, logistik og flyttekasser. Fremover skal hun planlægge Hvidovre Hospitals samlede flytning ud i det nye byggeri på 32.000 kvm.

En afgørende årsag til, at valget faldt på Mette Jensen, er hendes omfattende kendskab til huset, de forskellige personalemæssige behov og de kliniske hensyn, som netop er vigtige at have for øje i en hospitalsflytning.

Arbejdet med at gøre de mange afdelinger klar til flytning vil foregå i et tæt samarbejde med både de involverede afdelinger, Center for Ejendomme, Center for It, Medico og Telefoni samt programorganisationen ’Nyt Amager og Hvidovre Hospital’.

Mette Jensens nye stilling er nemlig en toårig projektansættelse, og efter planen vender hun tilbage til Børne- og Ungeafdelingen efter flytningen.

Hus-Byggeriet.dk
Vivi Lyneborg Thøgersen er indtrådt i direktionen i stedet for Paul Christen Bredahl hos Hus-Byggeriet.dk ApS (kilde: CVR).

Lasse Larsen Huse
Trine Sørensen er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Pierre Legarth hos Lasse Larsen Huse A/S. Samtidig er Pierre Legarth indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Camilla Schou Legarth, der dog forbliver i bestyrelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109