23948sdkhjf

Udlejer køber sig ind i Sverige

Hollandske Riwal, der har flere afdelinger i Danmark, vil have en større bid af det svenske marked

Riwal, der er et hollandsk udlejningsselskab, med dansk hovedkontor i Odense, har igen været på opkøb. Denne gang gælder det det svenske firma Lipac, som blev grundlagt i 1972 og er specialiseret i udlejning af lifte og teleskoplæssere.

Lipac råder i dag over fem depoter i det centrale Sverige, med hovedkontor i Stockholm. Lipac har 37 ansatte og driver en flåde på omkring 1000 maskiner, herunder saks lifte, bom lifte, lastbillifte samt teleskoplæssere.

Stort marked
Søren Rosenkrands, Riwals Chief Business Development Officer, siger til Licitationen Byggeriets Dagblad:

Om Riwal

Riwal Holding Group, der blev etableret i 1968 og har hovedkontor i Holland, er en international udlejnings- og salgs specialist inden for lifte & teleskoplæssere.

Riwal beskæftiger over 2.300 mennesker, har 68 depoter i 16 lande, opererer over 18.000 enheder og driver forretning i over 70 lande.

I Danmark har firmaet tre afdelinger i Odense, Aalborg og Tilst, og selskabet beskæftiger ca. 165 medarbejdere.

- Sverige et et potentielt stort marked for os. Men vi må konstatere, at vi ikke er vokset nok i markedet, og det tager vi nu konsekvensen af, for det er nødvendigt at have dygtige partnere i markedet. Derfor har vi nu valgt at købe os til en bid af markedet med købet af Lipac, som er en god og sund virksomhed, som passer rigtigt godt ind i det koncept, vi gerne vil, stå for, siger Søren Rosenkrands, der ser det Sverige som et nøglemarked i Riwals strategi.

- Sverige er faktisk et af de vigtigste lande med hensyn til vores vækststrategi. Købet af Lipac vil styrke Riwals markedsposition i Sverige betydeligt. Riwal og Lipac vil stå stærkt, da begge virksomheder er specialister i markedet og har komplementære depoter i Sverige. Begge virksomheder deler ambitioner om at levere den bedste kundeoplevelse og vigtige værdier som sikkerhed og bæredygtighed. Vi hilser alle Lipac-medarbejderne velkommen i Riwal familien, siger han.

Ejer og adm. direktør af Lipac, Per Hedebark tilføjer:

- Vi er meget glade for, at vores virksomhed fusioneres med en af de førende inden for liftudlejning. Ved at samle vores viden og ressourcer, er jeg overbevist om, at vi vil videreudvikle vores forretning på det svenske marked, til gavn for vores kunder. Lipacs medarbejdere vil kunne drage fordel af nye udviklingsmuligheder inden for Riwal-koncernen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109