23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Concept Living

Concept Living har hentet sin nye afdelingsleder fra søstervirksomheden ABC Pavillioner.

Det bliver Glenn Nielsen, der fremover skal sikre vækst hos virksomheden, der har specialiseret sig i præfabrikerede elementer til byggeriet.

Han har tidligere været afdelingsleder for ABC Pavillioners sjællandske afdeling.

Det skriver AOH.dk

312 studieboliger på DTU

Studieboligerne på DTU bliver produceret i Engesvang i Midtjylland af Concept Living.

Hele boligen - inklusiv køkken, toilet og bad samt installationer som gulvvarme - bliver installeret på forhånd, og derefter bliver modulerne kørt til byggepladsen, hvor der bliver støbt fundament og andet.

Byggepladsen på campus i Lyngby kan således klargøres samtidig med, at boligerne bliver bygget.

Samtlige 312 boliger skal stå klar til indflytning snart.

Glenn Nielsen bliver fra første færd kastet for løverne – eller i hvert tilfælde lægger han ud med at aflevere 312 studieboliger på DTU.

- Opgaven i de første mange måneder som afdelingsleder i Concept Living bliver dels at få afleveret de sidste studieboliger til DTU og dels at overdrage ledelsen af den sjællandske afdeling løbende. Her vil en arbejdsdag om ugen fortsat være på kontoret på Sjælland det næste år, forklarer Glenn Nielsen.

En af Glenn Nielsens fornemmeste opgaver bliver også at sætte fokus på de permanente løsninger inden for præfabrikeret byggeri, for på den måde at komme opfattelsen af at præfabrikeret byggeri er lig en midlertidig løsning til livs.

Concept Living har specialiseret sig i præfabrikeret byggeri til blandt andet campinghytter, skoler, børnehaver, kontorer samt huse. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109