23948sdkhjf

Bauhaus bygger nyt varehus på Sjælland

Til efteråret åbner Bauhaus sit byggevarehus nummer 18.

Det nye Bauhaus får adresse i Gladsaxe, hvor i alt 150 medarbejdere skal servicere professionelle og private kunder på 12.500 m2 kvadratmeter, som de i alt 120.000 varenumre skal fordele sig på.

Det nye byggeri få en central placering i Gladsaxe, og den er nøje udvalgt, fortæller Bauhaus’ administrerende direktør Mads Jørgensen:

- Det nye Bauhaus kommer til at ligge tæt på byens mange villaer og i et knudepunkt mellem Ring 3, Helsingørmotorvejen og Hillerødmotorvejen - og med letbanen lige udenfor døren, når den kommer, siger han i en pressemeddelelse.

- Vi er gået sammen med Gladsaxe Kommune om at etablere et nyt lyskryds i erhvervsområdet. Vi vil gerne være med til at forbedre trafikforholdene i området og selvfølgelig sikre gode tilkørselsforhold til Bauhaus, tilføjer han.

En særlig begyndelse
Der er dog et stykke vej endnu, før Bauhaus kommer til at påvirke trafikken i erhvervsområdet.

Første skridt på vejen mod det færdige byggeri er traditionen tro grundstensnedlæggelsen. 

Den finder sted 10. april, hvor Gladsaxes borgmester Trine Græse og Mads Jørgensen sammen lægger grunden for byggeriet ved at støbe et jernrør ned i fundamentet.

Som en hilsen til fremtiden indeholder røret som regel dagens lokale avis, bygningstegningerne og en pengeseddel.

- Grundstensnedlæggelsen er en god måde at fejre starten på det nye byggeri. I stedet for at tage det første spadestik har vi valgt at markere den særlige dag på en lidt anderledes måde, og det er blevet en god tradition, når vi opfører et nyt Bauhaus, siger Mads Jørgensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141