23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Bred og slagkraftig fusionsorganisation trækker i arbejdstøjet

Der er al mulig grund til at ønske den nye fusions-organisation Tekniq Arbejdsgiverne - Industri & Installation velkommen.

De to organisationer - Teknik Installationsbranchen og Arbejdsgiverne - har så mange snitflader, at det længe har ligget i kortene at samle kræfterne i én slagkraftig branche- og arbejdsgiverorganisation.

Processen op til fusionen har været præget af mange udfordringer. For det er jo ikke alene to organisationer, der lægges sammen. Det er også to forskellige virksomhedskulturer og organisationsopbygninger, som nu skal smelte sammen til én stærk enhed.

Og det skal nok lykkes, selv om det blandt et par vvs- og el-installatører nok skal trække lidt i mundvigene, at man nu blandt andet er i samme organisation som beslagsmede og maskinhandlere. Men det er forhåbentlig venlige og imødekommende smil.

Det bliver der nok også brug for i den kommende tid, hvor den nye organisation for alvor skal i arbejdstøjet.

Dels på de interne linjer, men også når det gælder den del af organisationens opgave, som handler om at positionere branchen i den politiske bevidsthed.

Det har de to organisationer hidtil været særdeles dygtige til. De har hver i sær formået at sætte vigtige sager på dagsordenen. For branchen og for samfundet som helhed.

Og alt tyder på, at den indsats ikke blive mindre kompetent fremover, når et nyt formandskab og direktion skal udstikke kursen.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094