23948sdkhjf

Modulbygger hejser flaget i Horsens

ABC Pavilloner giver daginstitutionen Junglehuset i Horsens plads til børnehavebørn. Institutionen har hidtil kun været vuggestue. 

Modulvirksomheden er totalentreprenør på en udvidelse, og har leveret fire præfabrikerede moduler til projektet. Den 29. marts er der så rejsegilde på tilbygnings nye 180 kvm.

Foruden institutionens 30 vuggestuebørn bliver der nu også plads til 44 børnehavebørn. 

- Tilbygningen er permanent præfabrikeret modulbyggeri, som bliver produceret på vores fabrik i Engesvang og efterfølgende kørt til Horsens. Det har den klare fordel, at modulerne kan bygges på forhånd, da det dels minimerer tiden ude på byggepladsen, hvilket er til fordel for både pædagoger og børn, og dels gør byggeprocessen hurtigere, da byggepladsen kan klargøres imens, lyder det fra Dennis Holm Vegeberg, som er afdelingsleder hos ABC Pavilloner. 

Firmaet med base i Engesvang i Midtjylland har stået for alt lige fra byggetilladelse, udgravning og fundamenter til tilslutninger, montage og aflevering. Virksomheden har også leveret selve tilbygningen, som består af fire præfabrikerede moduler på 180 kvadratmeter. 

Byggeprojektet blev påbegyndt i uge syv. Den officielle indvielse af tilbygningen finder sted den 1. maj, hvorefter bygningen kan tages i brug.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125