23948sdkhjf

Medejer bliver direktør i malerfirma

Stifter og medejer af Globe Malerfirma i Esbjerg sætter sig i direktørstolen

Et af landets største malerfirmaer, Globe Malerfirma A/S i Esbjerg, har foretaget en ændring i ledelsen. Medejer Annette Thomsen er ny direktør efter Per Thomsen, der fortsætter i en nyoprettet stilling som markedschef.

Baggrunden for ændringen er dels en beslutning om at styrke driften i virksomhedens afdelinger, dels at styrke salgsindsatsen på landsplan.

Virksomheden beskæftiger i dag cirka 100 faglærte bygningsmalere og er i dag et af Danmarks største familieejede malerfirmaer. Firmaet blev etableret i 2001 af Per og Annette Thomsen i Esbjerg. Firmaet har i dag sin administration i Esbjerg samt afdelinger i Aarhus, Vejle, Odense og i København.

Eget koncept
Globe Malerfirma har gennem de seneste år udviklet sit eget koncept til specielle og meget store opgaver, der skal løses hurtigt og effektivt. Det har vundet stor accept og anvendelse hos blandt andre mange af landets største byggefirmaer og erhvervsvirksomheder samt offentlige bygherrer som hospitaler.

Esbjerg-virksomheden samarbejder desuden med Jysk Spartel Teknik ApS og Midtjysk Spartelfirma ApS, der ejes af Per og Annette Thomsens sønner, Nick og Steffen Thomsen.

De to spartelfirmaer beskæftiger tilsammen cirka 40-50 medarbejdere, og udfører opgaver i hele landet inden for spartling af vægge og lofter i nybyggeri og renoveringsprojekter.
tøtte

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094