23948sdkhjf

Calum sætter 120 nye flag i kortet

Rækkehusprojekt ved Aarhus henter inspiration fra Aalborg

Boligudviklingsfirmaet Calum udvider sine byggeaktiviteter i Aarhus. 

120 nye rækkehuse ved Tilst er firmaets nyeste projekt i området. Rækkehusene opføres på den gamle Gasagrund mellem Blomstervej og Havkærvej. 

På grunden har Calum har erhvervet sig 12.000 kvadratmeter til rækkehusene samt option på yderligere 7.000 kvadratmeter til etageboliger. Lokalplanområdet udgør samlet 67.500 kvadratmeter byggeret. 

- Vi er meget betagede af området og mulighederne for at udvikle kvalitetsrækkehuse i et område, som vi tror bliver rigtig eftertragtet i fremtiden, siger Jakob Axel Nielsen, administrerende direktør hos Calum, i en pressemeddelelse. 

Henter inspiration i Aalborg
I efteråret afsluttede Calum 24 rækkehuse i Gug i Aalborg. Projektet, som fik navnet Kildehøj, havde fokus på at kæde funktionelle, lyse rum sammen med grønne udearealer. Kildehøjhusene kommer nu til at tjene som arkitektonisk forlæg for de kommende rækkehuse i Tilst. 

- Dog får vi i Tilst en lidt større diversitet i rækkehusenes indretning, siger Jakob Axel Nielsen og tilføjer, at man dermed til rammer et bredere publikum. 

Rækkehusene bliver fra 80-141 kvm. Alle rækkehuse får egen have og parkeringsplads foran huset. 

Calum påbegynder projektet i efteråret 2019. Første etape står færdig i efteråret 2020, anden og sidste etape leverer Calum i foråret 2021.

I Aarhus-området har Calum i forvejen fået byggetilladelse til i alt 165 boliger i Brabrand, som står færdige til juli 2020. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126