23948sdkhjf

JFP vinder totalentreprise på endnu et plejehjem

En ny trio opfører et friplejehjem i Holte. 

JFP A/S skal som totalentreprenørbygge Skovly Vænge, et friplejehjem med 72 plejehjemspladser og tilhørende serviceareal for udvikleren NREP. 

Samarbejdet bliver det første projekt mellem JFP og NREP. 

- Vi har valgt en samarbejdsmodel på projektet, som indebærer, at projektet færdigudvikles i et tæt trepartssamarbejde mellem NREP, Altiden, som skal drive friplejehjemmet og JFP som totalentreprenør. Det er planen, at vi omkring sommerferien indgår en totalentrepriseaftale og dermed overdrager projektet 100 pct. til JFP, siger investment director hos NREP, Klaus Ahm, i en pressemeddelelse om projektet. 

- Vi har på projektet defineret nogle ambitiøse mål for byggeriet, som vi i størst muligt omfang ønsker indfriet inden for en given targetpris. Opgaven for de totalentreprenører, der bød ind på projektet var blandt andet at anvise, hvor der kunne optimeres og spares, hvis targetprisen ikke kunne holdes, og det har JFP været gode til, uddyber han om valget af totalentreprenøren.

Inviterer andre ind i området
Skovly Vænge bliver på cirka 5.720 kvm. Der skal udføres en kælder på cirka 735 kvm med servicefunktioner, omklædningsrum, teknikrum med mere. Dertil kommer landskabsarbejder. 

Rubow Arkitekter har tegnet projektet. Firmaet har været arkitekt og landskabsarkitekt for NREP i grundkøbskonkurrencen.

De 72 boliger bliver hver på knap 75 kvm med små åbne haver omkring. På den nordlige del af grunden opføres en mindre del af byggeriet i to etager.

Over halvdelen af området bliver friareal, der er tilgængelige for alle. Det vil sige, at skolebørn og beboere på villavejene inviteres til at gå på opdagelse i det grønne område omkring plejeboligerne.

Plejehjemmet opføres på en nedlagt kommunal atletikbane ved Skovly Skolen i Rudersdal Kommune. 

Opgave på opgave i sundhedssektoren
Skovly Vænge er det seneste af en række projekter, JFP har vundet inden for sundhedssektoren det seneste års tid. 

I oktober 2018 vandt JFP sammen med Erik Arkitekter, Moe og Bogl totalentreprisen på plejecenteret Betty III på Frederiksberg, som består af 125 plejeboliger. 

Tilbage i maj sidste gik spaden i jorden til 72 senior- og plejeboliger i området Bavne Ager Vest i Gilleleje. JFP opfører det 6.500 kvm store byggeri, som er udviklet i samarbejde med Arkitektfirmaet MW, Dominia samt Møller og Grønborg. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142