23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco, Bøttcher Fog og Hundsbæk & Henriksen

Sweco
Berit Kjeldsen, 46 år, er ansat som teknisk designer i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Sønderborg. Berit er uddannet teknisk designer og skal assistere med CAD-arbejde på afløbs- og anlægstekniske projekter.

Berit har tidligere været ansat i Swecos afdeling for Planning & Design med konstruktioner og installationer som hendes primære fagområde.

Lars Hededal, 53 år, er ansat som afdelingschef i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Kolding. Lars er uddannet teknikumingeniør.

Som afdelingschef får Lars ansvaret for den daglige ledelse af afdelingens medarbejdere i Syddanmark placeret på kontorerne i Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Esbjerg og Odense. Herudover skal Lars have et stort fokus på udvikling og salg i afdelingen baseret på ambitiøse vækstmål.

Lars kommer fra en stilling som bygherrerådgiver hos ÅF Buildings Denmark, hvor han var ansvarlig for opbygningen af en afdeling for bygherrerådgivning i forbindelse med firmaets etablering i Danmark. Inden da har Lars flere års rådgivererfaring fra hhv. Rambøll og Niras.

Bøttcher Fog
Mike Benjamin Borch Eliasen, som har stået i lære som elektriker hos Roskilde-virksomheden Bøttcher:Fog, har bestået sin svendeprøve fra Roskilde Tekniske Skole med karakteren 12 i teori og 12 i praktisk prøve og er derfor tildelt fagets medalje.

- Det er en stor pris at få for sit håndværk, og noget jeg virkelig stolt af, lyder det fra en glad Mike Benjamin Borch Eliasen.

Hundsbæk & Henriksen
Anja Horsdal Henriksen, teknisk designer i Hundsbæk & Henriksen A/S, fylder 40 år på mandag den 11. marts.

Anja Horsdal Henriksen er tilknyttet firmaets afdeling i Horsens, hvor hun arbejder med digitalt modellerings- og tegnearbejde i 3D og 2D og hjælper derigennem med at gøre firmaets kunders projekter bygbare.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14