23948sdkhjf

Danske natursten rykker til Sverige

Natursten-udbyderen Zurface har etableret et svensk datterselskab syd for Stockholm

Udbyderen af natursten, Zurface, kigger nu mod Sverige og har etableret en ny afdeling syd for hovedstaden Stockholm under navnet Zurface Sweden AB.

- Målet er at etablere os på det svenske marked og opnå en fornuftig markedsandel ved at tilbyde salg af alle former for natursten til naturlige aftagere af vore produkter inden for B2B-markedet, siger adm. direktør Henrik Søgaard Nielsen i en pressemeddelelse.

Zurface forhandler i forvejen de svenske granitsten Rød og Grå Bohus, ligesom virksomheden udvinder bornholmsk granit.

Kendte profiler
I spidsen for det svenske selskab er Eric Waxin udnævnt som adm. direktør. Sammen med Sebastian Stenback, der varetager salg, og den økonomiansvarlige Alexander Stenmark udgør han medarbejderstaben i opstartsfasen, og alle tre er samtidig indtrådt som aktionærer i det svenske selskab.

De har alle stor erfaring fra naturstensbranchen, og de har senest været en del af ledelsesteamet i afdelingen for natursten hos en af de største aktører på det svenske marked.

- Vores ledelse i Zurface Sweden AB er således allerede særdeles kendte ansigter blandt kommuner og entreprenører mv. i Sverige, og med denne personsammensætning har vi store forventninger til såvel udviklingen i selskabet som vor position på det svenske marked. Vi forventer ligeledes at kunne opnå nye synergier og styrke vor position hos leverandørerne yderligere, udtaler Henrik Søgaard Nielsen i pressemeddelelsen.
brahe

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142