23948sdkhjf

TBT TOWER er med til at binde Odense sammen

TBT TOWER kommer til at stå som kronen på værket i en ambitiøs ny byudvikling i Odense. Som den højeste bygning i sit kvarter, vil bygningen med sine 60 meter slutte en plan, der skal binde Odense midtby sammen med HC Andersen-kvarteret.

laceringen af TBT TOWER, der er under opførsel i Odense, er en del af et større byudviklingsprojekt i Odense “fra gade til by”, der har til formål at binde Odense midtby sammen med det såkaldte HC Andersen-kvarter.

Kronen på værket er TBT TOWER, der står som den højeste bygning, længst mod nord. På grund af en særlig statut i Odense Kommunes planarbejde, så er det sikret, at TBT TOWER vil vedblive at være det højeste hus i området, når det står færdigt i løbet af 2019. Det er ambitionen, at TBT TOWER skal bidrage til at gøre byen levende.

Høj kvalitet hele vejen igennem
Der er fra starten satset på eksklusivitet i TBT TOWER, for eksempel er hele bygningen pakket ind i kobber, og der er vinduer fra gulv til loft i lejlighederne.
Gulvbelægningen er udført i eksklusivt træ, og så har alle lejligheder indeliggende altaner. Det er på alle måder et helt unikt byggeri, som for tiden er ved at tage form i det fynske. Arkitektfirmaet GPP Arkitekter, der står bag arkitekturen og projekteringen af byggeriet.

Bygherren
Det er det fynske ejendomsselskab TOGT, der er bygherre på det ambitiøse højhusprojekt på den tidligere Thomas B. Thriges Gade midt i Odense.
TOGT er en familieejet koncern med hovedsæde i Odense. TOGT’s portefølje af lejeboliger består af ca. 700 lejemål, hvoraf hovedparten – ca. 500 – er boliger placeret i centrum af Odense. Fokus er på drift af egen portefølje af lejeboliger samt udvikling af nye bolig- og erhvervsprojekter både med henblik på salg og forøgelse af egen portefølje.
Porteføljen tæller også ejendomme I København og Svendborg, men TOGT koncernen har med et stærkt netværk I Odense naturligt fokus på den byudvikling Odense er igennem og de attraktive projektmuligheder, der følger med den udvikling.
Med TOGT som bygherre er der garanti for et højt kvalitetsniveau. Det er vigtigt for TOGT, at der gennem hele processen fra udvikling til færdigt byggeri holdes et højt niveau, hvilket i høj grad kommer til udtryk i TBT TOWER projektet.

”Vi har en bygherre, der ser værdien i at bruge mere eksklusive materialer, som udover æstetikken også har en lang levetid” - Niels Haugård, partner i GPP Arkitekter

FAKTA OM TOGT
30 års erfaring med køb, administration, udvikling og opførelse af bolig- og erhvervsejendomme.
Råder over ca. 700 lejemål – hovedparten i Odense.
100% familieejet koncern med Mogens Tveskov som koncerndirektør og søsteren Louise Tveskov som medejer.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094