23948sdkhjf

Rekordordre til nordjysk vinduesproducent

Outrup skal levere 1750 nye dannebrogsvinduer til andelsboligforening på Islands Brygge

De nye dannebrogsvinduer hos andelsboligforeningen AB Njal på Islands Brygge kommer fra Mors. For vinduesproducenten Outrup Vinduer & Døre skal levere 1750 nye vinduer til boligforeningen.

Vinduesproducenten har tidligere leveret 1500 vinduer til en ejendomskarré på Islands Brygge i København.

- Vi er meget glade for at blive valgt til opgaven, som bliver den største enkeltstående ordre i Outrups historie. AB Njals ejendom er opført i 1912 og er derudover omgivet af mange ligeså gamle eller ældre bygninger. Vores primære opgave bliver derfor at levere en løsning, der kombinerer moderne funktionaliteter med et udtryk, der er tro mod bygningens oprindelige, fortæller Jan Kampmann, salgschef hos Outrup Vinduer & Døre, i en pressemeddelelse. 

Med børnelås
Det er Gaihede Ingeniører & Arkitekter, som sammen med hovedentreprenøren Hovedstadens Bygningsentreprise og Outrup som vinduesleverandør skal stå for renoveringen af AB Njals ejendom.

Den består af omkring 280 lejligheder fordelt på 27 opgange. Gaihede var også rådgiver på den entreprise i 2015, hvor Outrup Vinduer & Døre leverede vinduerne.

I forbindelse med den kommende ordre har vinduesproducenten lavet specialløsninger, der er funktionelle og samtidig passer til bygningens udseende.

- Derudover har vi implementeret en børnelås på vinduerne, som ikke er en del af vores faste sortiment. Så alt i alt har vi nu udviklet en specialløsning, der ligner de originale vinduer, men også imødekommer bygherres ønsker om funktionalitet.

I forbindelse med rekordordren forventer Jan Kampman, at der i løbet af foråret bliver behov for flere hænder i Outrup Vinduer & Døres produktion.

- Vi ansætter typisk flere hænder til produktionen i løbet af foråret, og efter vi er blevet valgt til denne opgave, får vi i år brug for endnu flere end normalt, siger Jan Kampman.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172