23948sdkhjf

Ny produktionslinje hos Glaseksperten skal generere trecifret millionbeløb

En ny produktionslinje hos Hjørring-virksomheden Glaseksperten kan øge omsætningen markant.

Det er vurderingen fra virksomhedens ejer og administrerende direktør Christian Larsen, der forventer at linjen alene kan resultere i en omsætning på et trecifret millionbeløb.

Det fortæller han til Nordjyske.

Den nye produktionslinje er netop blevet taget i brug og er en fuldautomatisk linje, der kan kan producere termoruder i over seks gange tre meters højde. Det  åbner op for et nyt marked:

- Vi er stærke på termoruder, interiørglas og værnglas - begge områder er i vækst - og vores afdeling på Aalborgvej, hvor vi producerer vinduer og døre, er også i vækst. Nu har vi mulighed for at producere facadeglas, og det rummer et enormt potentiale, siger Glasekspertens økonomidirektør Jesper Lund Hedegaard til avisen.

Den fuldautomatiske produktionslinje ligger i en 2800 kvadratmeter hal, som Glaseksperten fik opført i 2017, men den er ikke længere den nyeste hal i virksomheden. Ved siden af ligger endnu en hal på 7500 kvadratmeter, der netop er opført.

Selvom produktionslinjen kræver begrænset bemanding forventer Glaseksperten at øge staben fra nuværende 230 til 300 medarbejdere i løbet af de kommende år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11