23948sdkhjf

Byggede politiskole - nu har knap 100 ansatte fået ny ejer

Kapitalfonden Adelis Equity Partners har købt aktiemajoriteten i modulbyggeren Mobilhouse. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse. 

Mobilhouses omsætning er vokset kraftigt over en femårig periode, bruttofortjenesten er fordoblet til 61 mio. kr., driftsresultatet næsten tredoblet til 30 mio. kr. i 2018. 

Mobilhouse kort

Mobilhouse blev oprindeligt stiftet i 1961 som skurvognsproducent og leverandør til byggebranchen under navnet Fredericia Skurvogne. Siden da har virksomheden gennemgået en omfattende transformation. 

Mobilehouse producerer, sælger og udlejer mobile løsninger til blandt andet kontorer, institutioner, studieboliger og som skurvogne på byggepladser. 

Firmaet med næsten 100 medarbejdere og projektansatte har hovedkontor og to produktionsenheder i Fredericia samt kontor, lager og klargøring i Bjæverskov.

Nu skal forretningen have en spand kul under det nye ejerskab, siger Benny Møller, administrerende direktør i Mobilhouse: 

- Mobilhouse har leveret stærke resultater i en årrække, og virksomheden er godt rustet til at skabe fortsat fremgang i markeder, der byder på rigtig gode vækstmuligheder i disse år, siger Benny Møller som oplever stigende efterspørgsel efter midlertidige og permanente boliger samt kontorer og institutionsbyggerier.

- Med adgang til Adelis’ ledelsesmæssige kompetencer og kapital vil vi videreudvikle og skalere virksomheden, så vi kan sætte yderligere fart på væksten, tilføjer han.

Indviede nye produktionshal sidste forår
Investeringen i Mobilhouse er Adelis’ sjette investering i Danmark. I forbindelse med transaktionen udtræder Per Rauff Mikkelsen af ejerkredsen, mens den nuværende ledelse fortsætter uændret og indtræder som minoritetsaktionærer sammen med Adelis. 

- Behovet for både midlertidige og permanente kvadratmeter er stigende, og Mobilhouse har skabt en solid platform for vækst med indvielsen af en ny produktionshal i marts 2018 samt virksomhedens stærke koncepter og specialkompetencer, som vil blive efterspurgt i stadig større omfang i de kommende år, siger Steffen Thomsen, partner i Adelis.

Etablerede midlertidig politiskole i Fredericia

De senere år har Mobilhouse øget aktivitetsniveauet inden for studieboliger. Siden planlovens ikrafttræden i juni 2017 har firmaet opført 113 midlertidige eller permanente studieboliger i Kalundborg, Viborg og Nyborg - og nye projekter er iværksat i andre byer. 

I 2018 etablerede Mobilhouse den midlertidige politiskole i Fredericia med 4.500 kvm til 288 studerende og 50 lærere i rammer, der er opført efter BR18.

Derudover er afleveret projekter som en midlertidig toetagers kontorbygning til Energinet på samlet 1.750 kvm og med plads til 200 medarbejdere.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11