23948sdkhjf

By & Havn finder ny chef i Realdania

Selskabets nye udviklingschef har stor erfaring i blandt andet byudvikling

By & Havn har ansat Per Schulze som ny udviklingschef. Han kommer fra en stilling som programchef i Realdania og har tidligere været planchef i Lokale og Anlægsfonden og været leder af byudviklingsprojektet "Kvarterløft Nordvest" under Københavns kommune.

- Jeg ser frem til samarbejdet med Per Schulze, som jeg kender fra tidligere ansættelser. Per vil med sin store erfaring være med til at skabe byrum og nye partnerskaber i vores udviklingsområder, som vil komme beboere og brugerne til gode, siger Anne Skovbro, adm. direktør i By & Havn i en pressemeddelelse.

Innovative partnerskaber
- Per har en forkærlighed for og evne til at skabe innovative partnerskaber der fremmer kulturelle aktiviteter og det er jeg sikker på, vil blive taget godt imod, tilføjer hun.

Per Schulze selv ser frem til nye udfordringer:

- Det er jo altid med vemod, man forlader en stilling, som man har holdt af, men da denne mulighed bød sig, var jeg ikke et sekund i tvivl, siger udviklingschefen som i sin tidligere stilling arbejdede i hele Danmark.

- Jeg glæder mig til at kunne fokusere på ét geografisk område alene og skabe gode muligheder for foreningslivet og bakke op om civilsamfundets ønsker til den gode by. København er jo en smeltedigel af gode ideer, som bare venter på at blive ført ud i livet, siger han.

Dialog med beboere
Og Per Schulze ser især frem til at gå i konstruktiv dialog og i fællesskab finde gode løsninger.

- Vi har aktive beboere og aktører, som ønsker at bidrage til at udvikle byen i den rigtige retning og jeg ser frem til at kaste mig ind i en frugtbar dialog med interessenter og parter, der vil være med til at udvikle byen og havnen, siger Per Schulze, som tiltræder stillingen 18. marts.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125