23948sdkhjf

Calum opfører 175 boliger i Høje Taastrup C

- Vi står som heste i en startboks og venter på, at det hele bliver skudt i gang.

Sådan siger Jakob Axel Nielsen, direktør for Calum, til Licitationen om ejendomsudviklerens nyeste projekt, to byggefelter i byudviklingsområdet Høje Taastrup C.

Calum har netop købt byggefelterne, og får dermed mulighed for at opføre cirka 15.000 etagemeter. Planen er at opføre 175 lejligheder og i stueetagen bliver der plads til servicefunktioner som butikker og supermarkeder. 

- Calum forventer at begynde byggeriet med det samme, når vi har overtaget grunden fra sælger. Vi er begejstrede for projektet og glæder os til at tage det første spadestik, siger Jakob Axel Nielsen, direktør for Calum, i en pressemeddelse om købet. 

Bliver tale om en totalentreprise 
En lokalplan for området skal dog på plads først, uddyber han til Licitationen.

- Straks den er vedtaget går vi i gang. Til den tid vil der tale om en totalentreprise, siger Jacob Axel Nielsen til Licitationen og tilføjer, at det derfor ikke er afklaret, hvem der kommer til at stå for selve byggeriet.

Lokalplan kan ifølge Calum-direktøren være vedtaget inden for otte til ni måneder. Men herefter skal sælger lave infrastruktur, hvorfor der er tale om variabel overtagelse, som afhænger af infrastrukturarbejdet.   

Seks af 22 byggefelter er solgt
De to byggefelter ligger på hjørnet af Høje Taastrup Boulevard og den nuværende Blekinge Boulevard og har således en central placering i forhold til forbindelsen mellem Høje Taastrup C og Høje Taastrup Station. 

Med salget af de to byggefelter til Calum er seks ud af i alt 22 byggefelter nu solgt. 

Den nye bydel vil blive udviklet over en årrække og rummer byggemuligheder for i alt 1.200 boliger, cirka114.000 kvm erhverv, 10.000 kvm detailhandel og endelig 22.000 kvm offentlige funktioner. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11