23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Sweco

Sweco
Søren Højsgaard er ansat i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Søren er 69 år, uddannet akademiingeniør i konstruktioner og specialist inden for renseanlægsområdet - både nationalt og internationalt.

Sørens kompetencer omfatter slambehandling og -tørring, blæserstationer og bundbeluftning, design og styring af rådnetankssystemer, hygiejnisering, termisk hydrolyse, pumpestationer samt energioptimering på renseanlæg.

Søren har mere end 30 års erfaring fra ansættelser hos blandt andet Envidan og Krüger. Hos Sweco skal Søren arbejde med opgaver inden for det renseanlægs- og maskintekniske felt.

Søren Høj er ansat som konstruktionsingeniør/projektleder i Silkeborg. Søren er uddannet konstruktionsingeniør og kommer til at beskæftige sig med projektledelse og konstruktioner.

Tidligere har Søren været ansat ved KPR Towers i 11 år og før det Rambøll.

Asger Jensen er ansat som driftsrådgiver i afdelingen for Facilities Management i København. Asger har en baggrund som maskinmester og har arbejdet med driftsoptimering og kvalitetssikring i mange år. 

Marie Mols er ansat som driftsrådgiver i afdelingen for Facilities Management i Aarhus. Marie har en baggrund som bygningsdesigningeniør og har arbejdet med både nybyg og renoveringer og har flere års erfaring med projektering. Marie kommer fra en lignende stilling hos Arne Elkjær A/S. 

Gitte Kjeldsen er ansat som VVS-ingeniør i Silkeborg. Gitte er uddannet ingeniør inden for VVS og ventilation og kommer til at beskæftige sig med projekter inden for installationer og energi samt projektledelse. Gitte kommer fra en lignende stilling hos Oluf Jørgensen A/S. 

Tine Sundman er ansat som arbejdsmiljørådgiver i København. Tine er uddannet teknisk assistent, byggelinjen, og kommer fra Cubic Group. Hun har stor erfaring fra både entreprenør- og rådgiverbranchen. Tine har gennem knap 30 år arbejdet som byggeleder og arbejdsmiljøkoordinator og har derfor oparbejdet stor viden om byggeriets faser og processer. 

Mikkel Wendelboe Toft er tiltrådt som direktør for GIS & IT. Mikkel kommer senest fra en stilling som forretningschef i Geo, hvor han siden 2016 har arbejdet med en digital transformation af virksomheden. Mikkel er uddannet Cand.scient. Geografi og medbringer fra sine tidligere stillinger en solid teknisk og kommerciel erfaring. Mikkel var i perioden 2011-2015 Præsident for Geoforum Danmark. 

Kristian Lindegaard Sørensen en ansat som teamleder i Kolding. Kristian kommer med mere end 20 års erfaring fra byggebranchen og har ageret som både bygherre, rådgiver, developer samt som bygge- og projektleder i både ind- og udland. Kristian kommer fra en stilling som afdelingsleder hos Skøjde A/S. 

Peter Calmar Hansen er ansat som teamleder i Design Hovedstaden for VVS. Peter har 20 års erfaring inden for projektering af VVS og ventilation og har bred tværfaglig erfaring som projektleder på teknisk komplekse projekter, både inden for hospitalssektoren, den offentlige og private sektor og inden for tungere industriproduktion. Peter kommer fra en stilling som sektionsleder for VVS og ventilation i Cowi.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.161