23948sdkhjf

Nu sker det: 45 meter højt trætårn står snart klar

Efter flere måneders forsinkelse åbner det spektakulære trætårn i Camp Adventure Park ved Gisselfeld Klosters skove snart op for offentligheden.

Det sker 31. marts, skrev Camp Adventure Park torsdag på deres facebookside.

Udklip fra Camp Adventures facebook-opslag. 

- Vi glæder os til at dele oplevelsen med alle vores gæster, medier, virksomheder og turister fra ind- og udland, der har vist enorm interesse for byggeriet, står der i opslaget.

Allerede 30. marts er der officiel indvielse for særligt inviterede. Søndag 31. marts åbner tårnet for alle. Derefter har tårnet åbnet hver dag fra 10-18.

Første spadestik til det 45 meter høje tårn i de sydsjællandske skove blev taget i maj 2018, og efter planen skulle det stå klar i oktober eller november. Sidenhen håbede man på at få tårnet færdig før jul, men det lykkedes heller ikke.

- Det er et byggeri, der aldrig er blevet bygget før, så da vi gik i gang, var det lidt svært for os at sige præcis, hvornår det kunne stå færdigt, men vi har måttet erkende, at vi måske var lige lidt for optimistiske, da det ikke når at blive klart i november, sagde forretningsudvikler hos Camp Adventure i december til Ekstra Bladet.

Tårnet opføres i stål fra JVP Steel, mens træet til beklædningen kommer fra skovene omkring tårnet. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156