23948sdkhjf

Pihl & Søn hyrer økonomichef med CFO-fortid i Enemærke & Petersen

Entreprenørvirksomheden Pihl & Søn har efter et begivenhedsrigt 2018 valgt at styrke ledelsen. Per Jensen er fra den 1. januar ny økonomichef. 

Han kommer med 25 års erfaring fra Enemærke & Petersen, hvor flere af disse har været som medlem af direktionen og økonomidirektør, en post han forlod i slutningen af 2017. Siden har han fungeret som konsulent. 

- Per kender branchen og har vist, at han behersker de discipliner, som det kræves for at styre økonomien i en stor entreprenørvirksomhed, så han er den helt rette til at varetage stillingen som økonomichef, siger Halldór P. Ragnarsson, administrerende direktør i Pihl & Søn. 

Hænder fulde fra start
Entreprenørvirksomheden har vundet flere store sager, der kræver økonomistyring, så Per Jensen har hænderne fulde fra årets begyndelse. Han bliver ansvarlig for at varetage økonomifunktionen i Pihl & Søn. 

- Pihl er i gang med mange spændende byggerier, så min første opgave bliver at implementere et nyt økonomisystemforklarer Per Jensen. 

Blandt de større opgaver, Pihl & Søn i Pihl-konsortiet (De tre entreprenører Pihl, LM Byg og MJ Eriksson) vandt i 2018, er Scandic Hotels hidtil største hotel i Norden, Hotel Scandic Spectrum, opførelsen af Teglholm Brygge på Sydhavnen i København, samt Frederiksbro som bliver en ny bydel i Hillerød.

Pihl & Søn A/S kom ud af 2017/18 - det første hele regnskabsår for virksomheden, der blev etableret i efteråret 2016 - med et underskud på 5,8 mio. kr. efter skat.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125