23948sdkhjf

Fynboer sender lufthavnsopgave til Norisol

Service- og entreprenørvirksomheden Norisol har indgået en kontrakt med Munck Havne & Anlæg om leveringer og montageopgaver i Københavns Lufthavns østlige område ved ny Finger E. Aftalen tæller tre nye flybroer udført i stålkonstruktioner og inddækket i glas-/alufacader samt sandwichpaneler.

- Vi glæder os til at tage fat på endnu en byggeopgave i Københavns Lufthavn. Vi har netop afsluttet den nye gangbro mellem metroen og sikkerhedskontrollen i Terminal 2 og vi har tidligere stået for større om- og udbygninger i Lufthavnen, siger Knut Akselvoll, administrerende direktør i Norisol. 

Aftalen er indgået i kølvandet på Munch Havne & Anlægs kontrakt med lufthavnen, som blev offentliggjort i midten af december. 

Med entreprisen ’New Contact Stands E27 & E33’ skal den fynske anlægsentreprenør også etablere nye fly-standpladser bestående af 43.000 m2 betonbelægning, herunder ny infrastruktur bestående af afvanding, el, brændstofledninger, ventilation samt omlægning af veje. 

Kontrakten er skrevet under, så de kommende 21 måneder vil Munck Havne & Anlæg og Norisol være beskæftiget i Københavns Lufthavn.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158