23948sdkhjf

Skala Arkitekter rykker rundt og giver satsning en spand kul

De seneste år har Skala Arkitekter præsteret en sund, organisk vækst, og den gode udvikling sætter turbo på en række strategiske indsatsområder. 

På arkitektvirksomhedens tegnestuer i Horsens og København gennemføres en intern ledelsesrokade, som dels betyder tilgang af en ny, skarp profil fra branchen, dels frigiver erfarne kræfter til norsk satsning. 

Jeppe Blohm Nielsen tiltræder således pr 1. december som tegnestueleder i København, mens den nuværende tegnestueleder Mette Louise Jepsen skal stå i spidsen for indsatsen i Norge. Samtidig tiltræder Rene Nedersee Andersen som tegnestueleder i arkitektvirksomhedens jyske del. Han har siden 2017 været ressourceansvarlig. 

Norske projekter i kikkerten
Det er især det norske marked, firmaet vil åbne mere op for med en dedikeret indsats. 

Mette Louise Jepsen har hen over de seneste år skabt gode resultater i den københavnske afdeling, og nu skal hun så prøve kræfter med Norge, hvor hun også tidligere har praktiseret. 

Skala Arkitekter har mange offentlige projekter på referencelisten, og derfor er det primært det segment, man har i kikkerten i det norske: 

- Det er blandt andet skoler, institutioner og pleje-sektoren vi især kigger mod i Norge. Fra det danske marked har vi solid erfaring og referencerne på plads, og det er også områder, der vil vækste i de kommende år, siger Kurt Ankjær, administrerende direktør i Skala Arkitekter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.193