23948sdkhjf

Teknikentreprenør lander 100 millioners OPP-kontrakt

Caverion er med i byggeriet af den 10.000 kvm nye Udlændingestyrelse i Næstved og har sikret sig en livscykluskontrakt på over 100 millioner kroner i et OPP-byggeri med Nordea Ejendomme for Bygningsstyrelsen.

- Denne OPP-kontrakt viser, at vi er med helt fremme, når det gælder livscyklus tankegangen fra vugge til grav. Projektet passer til vores strategi med livscyklusløsninger til byggerier og øget digitalisering, siger Michael Kirkegaard, direktør for Managed Services i Caverion.

Som ved de tidligere OPP-projekter, Caverion har deltaget i, er A. Enggaard OPP-leverandør. Dette er parternes niende OPP-partnerskab 

Energiforbruget tænkt ind fra start
En stor fordel ved OPP-tankegangen er, at energiforbruget bliver tænkt ind allerede i byggefasen. 

Caverion har medvirket i flere OPP-byggerier de senere år: Kalvebod Brygge i København, som netop er afleveret til Bygningsstyrelsen, samt fire byretter, Landsretten i Viborg og Politistationen i Holstebro. 

Senere i december afslutter Caverion arbejdet med de tekniske installationer på OPS-byggeriet af et kontorhus i Gellerup til Aarhus Kommune. Her står Caverion efterfølgende for drift og vedligehold i 15 år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125